Zoutbakken huren

Wie zijn wij?

Wij zijn VL Infra, een bedrijf voor alles op het gebied van straatwerk. Wij zijn met jarenlange ervaring op het gebied van grond en straatwerk in staat om elk project tot een goed eind te brengen. Veiligheid en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. Onze werknemers zijn bijvoorbeeld allen in het bezit van de nodige certificaten en vele erkende vakdiploma’s. Maar ook voor u willen wij veiligheid. Daarom bieden wij u ook gladheidbestrijding doormiddel van zoutbakken.

Uw persoonlijke gladheidbestrijdingzoutbakken huren

U kunt bij VL Infra zoutbakken huren. Niets is zo onvoorspelbaar als de winter, u weet namelijk nooit wat voor weer het wordt en of er sprake zal zijn van gladheid. Door de gladheidbestrijding in eigen handen te nemen, bent u altijd voorbereid. U kunt bij ons daarom een zoutbak huren, dit houdt in dat wij u voorzien van strooizout in een door u gekozen hoeveelheid. Als het dan glad wordt, kunt u dit zout gebruiken om ongelukken te voorkomen.

Als u kiest voor zoutbakken huren bij VL Infra, bent u niet langer afhankelijk van de gemeente. U hoeft niet te wachten voor er gestrooid word, maar u kunt zelf uw bedrijfsterrein, straat of andere locatie sneeuwvrij maken. Wij verhuren gedurende de hele winter zoutbakken aan scholen, bedrijven, instellingen en natuurlijk ook particulieren. U zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen een grote hoeveelheid zout te huren samen met de mensen bij u in de straat of buurt. Zo kunt u samen voor een klein bedrag uw buurt schoon en veilig houden.

Meer informatie over zoutbakken huren? Neem dan nu contact op met VL Infra.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)