Grondwerken

Voordat we aan de slag gaan met het bestraten van een tuin of van uw project, voeren we nauwkeurig grondwerk uit. Op deze manier komt geen van de betrokken partijen tijdens het project voor ongewenste verrassingen te staan. We doen bijvoorbeeld (extra) onderzoek om graafschade aan kabels en leidingen te voorkomen. Wij kunnen daarbij trilplaat, laserapparatuur en/of trekker met kiepkar inzetten. Wanneer nodig, verzorgen wij ook de bronbemaling.

Waar nodig voeren wij vooraf de nodige sloopwerkzaamheden uit van bestaande opstallen, en zorgen wij voor een vrij bouwterrein. Alles wat er verder gedaan moet worden zoals aanvoer en verwerking van zand, grind, puin en puingranulaat in diverse maten en soorten kan door ons geregeld worden.

Na het uitvoeren van de grondwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld de bestrating, waarna we onder meer ook weer hekwerken en/of schuttingen kunnen plaatsen. Wij zij dus in staat om u compleet te ontzorgen! De kans bestaat dat tijdens de daadwerkelijke aanleg van uw project nog nieuwe ideeën bij u opkomen. Dan staan we open voor de mogelijkheid een nog mooiere tuin of ander project op te leveren!