Zoutbak verhuur

Wie zijn wij?

Wij zijn VL Infra, een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van straatwerk en alles wat hierbij komt kijken. Wij zijn dankzij deze ervaring en vakmanschap in staat om elk project op het gebied van grond en straatwerk tot een goed einde te brengen. Wij van VL Infra hechten veel waarde aan veiligheid en welzijn binnen het bedrijf, maar ook voor u als klant. Zo hebben al onze medewerkers vele certificaten en meerdere erkende vakdiploma’s. Omdat wij willen dat u veilig over straat kunt, doen wij nu aan zoutbak verhuur.

Uw eigen gladheidbestrijdingzoutbak verhuur

Sneeuw, gladheid en ijzel, de winter is altijd zeer onvoorspelbaar en er is een grote kans dat u te maken krijgt met dit soort weeromstandigheden. Daarom kunt u nu zelf uw gladheidbestrijding regelen en zo ongelukken voorkomen door bij ons een zoutbak te huren. Dit houdt in dat wij u een bak gevuld met strooizout bezorgen, waarmee u uw bedrijfsterrein of andere locatie schoon en sneeuwvrij houdt.

Wij hebben altijd voldoende strooizout op voorraad zodat u nooit hoeft te wachten op de gemeente en dus zonder strooizout zit. U zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om samen met uw straat of buurt zout te regelen. Zo kunt u voor een klein bedrag, samen met de bewoners van uw straat of buurt, de buurt schoon en veilig houden. VL Infra verhuurt gevulde zoutbakken gedurende de gehele winter aan scholen, bedrijven, instellingen en natuurlijk ook particulieren.

Meer informatie over onze zoutbakken? Neem dan nu contact op met VL Infra.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)