Stratenmaker in Zevenhuizen voor een nette oprit

stratenmakerDroomt u ervan om een prachtige oprit voor uw woning te hebben? Bent u het onderhouden van uw gazon zat? Wilt u daarom graag een mooi terras met sierbestrating? Laat dit dan uitvoeren door dé stratenmaker genaamd VL infra. VL infra is een gespecialiseerde stratenmaker uit Nieuwerkerk aan den IJssel en u graag van dienst met alle soorten straatwerk in Zevenhuizen.

Bij ons staat liefde voor het oude ambacht in combinatie met moderne technieken centraal. Door dit te combineren met service leveren wij als stratenmaker kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van straatwerk in uw tuin, rondom uw bedrijfspand of op uw oprit, VL infra verzorgd het graag voor u in Zevenhuizen.

Heeft u interesse, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat. Vanaf ontwerp tot oplevering denkt de stratenmaker van VL infra graag met u mee.

Leefomgeving

Als u uw straatwerk door onze VL infra-stratenmaker in Zevenhuizen laat verzorgen bent u verzekerd van een fijne leefomgeving. Onze stratenmaker, die voornamelijk in de buurt van Zevenhuizen werkt, zorgt voor een positieve uitstraling aan de ruimte. Voordat onze stratenmaker in Zevenhuizen begint komen wij langs om de volgende dingen te bespreken:

 • Materiaal
 • Kleur
 • Maten
 • Hoeveelheid
 • Prijs

Als u een keuze hebt gemaakt tussen de soorten stenen zorgt onze stratenmaker van VL infra in voor het bestellen en leveren naar Zevenhuizen. Vervolgens legt de stratenmaker in  Zevenhuizen de bestrating aan en nemen alle zorgen uit handen.

Materiaal

Om kwalitatief hoogwaardig straatwerk te kunnen leveren werkt onze stratenmaker in Zevenhuizen uitsluitend met goed materiaal. De stratenmaker van VL infra werkt met graafmachines, shovels, knippers en bandenzagen. Om de optimale kwaliteit te kunnen bereiken is het inzetten van deze middelen van belang.

Functioneel en decoratief

Straatwerk is niet alleen functioneel maar ook decoratief. Het zorgt voor een goed visitekaartje van uw woning of bedrijf. Wilt u graag dat het terrein er altijd verzorgd bij ligt? Zet dan onze stratenmaker van VL infra in. Onze stratenmaker zorgt graag voor net straatwerk in Zevenhuizen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)