Gladheidsbestrijding Zoetermeer

De toegankelijkheid van uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer is natuurlijk erg belangrijk. U wilt natuurlijk wel dat uzelf of uw gasten veilig de woning bereiken en dat uw werknemers en bezoekers zonder kleerscheuren uw pand kunnen betreden. Zet de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers voorop! Laat de gladheid rondom uw woning of bedrijfspand bestrijden door VL Infra. VL Infra heeft alle nodige kennis, materiaal en ervaring om ervoor te zorgen dat uw oprit binnen de kortste keren weer veilig is. Tijdens de winterperiode is gladheid op uw terrein een groot risico. De kans op ongevallen veroorzaakt door gladheid is dan ook een stuk groter. Zorgen voor een gladheidsvrij terrein kan echter wel een tijdrovende klus zijn. Laat uw opdracht dan ook uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Als u kiest voor gladheidsbestrijding in Zoetermeer door VL Infra, bent u verzekerd van de beste service voor de beste prijs.

Wat doet VL Infra op het gebied van gladheidsbestrijding Zoetermeer ?

Door het strooien van zout bevriest het oppervlak niet. Dit is een preventieve manier van gladheidsbestrijding bij bedrijven. Wij strooien het zout bij gladheid bij onder andere scholen, zorginstellingen, kantoren en andere bedrijfsterreinen, maar natuurlijk staan wij ook altijd voor particulieren klaar op het gebied van gladheidsbestrijding in Zoetermeer . Naast het strooien van strooizout kunt u bij ons ook terecht voor een zoutbak, het sneeuwvrij maken van uw terrein en het strooien van parkeerterreinen, fietspaden en wegen. Kortom: voor gladheidsbestrijding in Zoetermeer bent u bij VL Infra aan het juiste adres!

Meer informatie over gladheidsbestrijding in Zoetermeer

Bent u geïnteresseerd in het bestrijden van de gladheid van uw bedrijfsterrein in Zoetermeer of wilt u meer informatie over gladheidsbestrijding voor particulieren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 0180 63 42 40 of stuur een mail naar ons e-mailadres info@vl-infra.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze site invullen. Wij staan altijd voor u klaar op het gebied van gladheidsbestrijding Zoetermeer !

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)