Gladheidsbestrijding bedrijventerrein

De toegankelijkheid van uw bedrijventerrein is vanzelfsprekend erg belangrijk. Toch kan gladheid er in de winterperiode voor zorgen dat uw terrein een risico vormt voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Zet de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers dan ook voorop en laat de gladheid rondom uw bedrijf bestrijden door VL Infra! VL Infra heeft alle nodige kennis, materiaal en ervaring om ervoor te zorgen dat uw bedrijventerrein binnen de kortste keren weer veilig is.

De kans op ongevallen veroorzaakt door gladheid is in de winterperiode erg groot. Zorgen voor een gladheidsvrij terrein kan echter wel een tijdrovende klus zijn. Laat uw opdracht dan ook uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf, met de beste service voor de beste prijs. Samen met u zorgen wij van VL Infra voor een gladheidsvrije oprit!

Wat doet VL Infra op het gebied van gladheidsbestrijding voor uw bedrijventerrein?

Onze werkzaamheden voor bedrijfsterreinen worden gedaan met behulp van strooiwagens met schaven. Bij eventuele sneeuwval kunt u ook bij ons terecht voor het sneeuwvrij maken van uw bedrijventerrein door middel van gepast materieel.

Strooizout zorgt ervoor dat het oppervlak niet bevriest. Door het strooien van zout vermindert de kans op ongelukken aanzienlijk. Dit is een preventieve manier van gladheidsbestrijding voor uw bedrijventerrein. Wij strooien het zout bij gladheid bij onder andere scholen, zorginstellingen, kantoren en andere bedrijfsterreinen. Ook kunnen wij een zoutbak plaatsen, die door ons wordt voorzien van zout en regelmatig wordt bijgevuld. Na de winter wordt deze zoutbak weer weggehaald, schoongemaakt en opgeslagen. Dit alles kunnen wij voor u betekenen voor een vast bedrag per jaar. Kortom: voor gladheidsbestrijding voor uw bedrijventerrein bent u bij VL Infra aan het juiste adres!

 

Meer informatie over gladheidsbestrijding bedrijventerrein

Bent u ge√Įnteresseerd in het bestrijden van de gladheid van uw bedrijfsterrein of wilt u meer informatie over gladheidsbestrijding voor uw bedrijventerrein? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 0180 63 42 40 of stuur een mail naar ons e-mailadres info@vl-infra.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze site invullen. Wij staan altijd voor u klaar op het gebied van gladheidsbestrijding voor bedrijventerreinen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)