Gladheidsbestrijding bedrijven

De toegankelijkheid van uw bedrijfspand is natuurlijk erg belangrijk. Zet de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers voorop en laat de gladheid rondom uw bedrijf bestrijden door VL Infra! VL Infra heeft alle nodige kennis, materiaal en ervaring om ervoor te zorgen dat de oprit van uw bedrijf binnen de kortste keren weer veilig is!

Tijdens de winterperiode is gladheid op uw terrein een groot risico. De kans op ongevallen veroorzaakt door gladheid is dan ook een stuk groter. Zorgen voor een gladheidsvrij terrein kan echter wel een tijdrovende klus zijn. Laat uw opdracht dan ook uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf, met de beste service voor de beste prijs. Samen met u zorgen wij van VL Infra voor een gladheidsvrije oprit!

Wat doet VL Infra op het gebied van gladheidsbestrijding bij bedrijven?

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het strooien van (parkeer)terreinen, fietspaden en wegen. Speciaal voor bedrijfsterreinen beschikken wij over strooiwagens met schaven. Ook voor het sneeuwvrij maken van uw bedrijfsterrein kunt u bij ons terecht.

Door het strooien van zout bevriest het oppervlak niet. Dit is een preventieve manier van gladheidsbestrijding bij bedrijven. Wij strooien het zout bij gladheid bij onder andere scholen, zorginstellingen, kantoren en andere bedrijfsterreinen. Ook kunnen wij een zoutbak plaatsen, die door ons wordt voorzien van zout en regelmatig wordt bijgevuld. Na de winter wordt deze zoutbak weer weggehaald, schoongemaakt en opgeslagen. Dit alles kunnen wij voor u betekenen voor een vast bedrag per jaar. Kortom: voor gladheidsbestrijding bij bedrijven bent u bij VL Infra aan het juiste adres!

Meer informatie over gladheidsbestrijding bedrijven

Bent u geïnteresseerd in het bestrijden van de gladheid van uw bedrijfsterrein of wilt u meer informatie over gladheidsbestrijding voor bedrijven? Neem dan contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)