SDC15050Bent u op zoek naar bestrating in Pijnacker het woonrijp maken van een woonwijk, het herinrichten van een parkeerterrein of het aanleggen  van schoolpleinen en speelplaatsen, dan bent u bij VL Infra aan het juiste adres.

Alles in eigen beheer

Bestratingen in Pijnacker  is de hoofd tak van VL Infra, met eigen machines en vakkundige mensen, kunnen ze elke klus aan. De voorbereiding en het leggen van bestratingen te Pijnacker voeren wij uit in eigen beheer. We zorgen voor een stabiele ondergrond, voeren zo nodig grondverbetering uit en de aanleg van de juiste zandbaan wordt deskundig verzorgd. De aanleg van inritten, pleinen en sierbestratingen met behulp van alle mogelijke steen- en klinker soorten verzorgen wij ook.

Tuinaanleg

Maar ook tuinaanleg behoort tot het pakket. Het ontgraven van de grond, het leveren en verwerken van het zandpakket, het leveren en plaatsen schuttingen en vlonders, alles kan. Tuinbezitters worden bij het kiezen van een bestrating in Pijnacker overvallen door een overweldigend assortiment. De keuze voor uw stenen, groot of klein, glad of ruw, donker of licht, bepalen in grote mate de uitstraling van uw tuin. Aan kwaliteit en decoratieve waarde, geen gebrek! De collecties voor bestratingen in Pijnacker met siertegels, betonstenen, natuursteen, keramiek en gebakken bestrating is zo verrassend gevarieerd dat u uw keuze er altijd in kunt vinden. Wilt u meer informatie over het laten aanleggen van bestratingen bij u in Pijnacker of een afspraak met VL Infra? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)