Bedrijfstuin Pijnacker

bedrijfstuinWilt u een mooie en goed verzorgde bedrijfstuin in Pijnacker? Een goed verzorgde bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Het zorgt voor de juiste uitstraling en wekt vertrouwen bij uw medewerkers en opdrachtgevers. Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor het aanleggen en/of onderhouden van bedrijfstuinen in Pijnacker? Kies dan voor VL Infra BV uit Nieuwerkerk aan den IJssel. VL Infra BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinaanleg en onderhoud voor zowel bedrijven als ook voor particulieren. Het team van VL Infra BV is zeer breed inzetbaar, waardoor wij aan al uw bedrijfstuin wensen kunnen voldoen. VL Infra BV staat 24 uur per dag 7 dagen per week klaar voor de klanten uit Pijnacker.

Creatieve ontwerpen

Het aanleggen van bedrijfstuinen in Pijnacker vraagt veel zorg en aandacht. Wanneer u kiest voor een bedrijfstuin van VL Infra BV, bent u verzekerd van creatieve ontwerpen. Deze creatieve ontwerpen wordt afgestemd op uw wensen en zorgen voor een passende representatieve uitstraling van de bedrijfstuin. Om uw bedrijfstuin mooi en verzorgd te houden is onderhoud een vereiste. Wilt u genieten van uw bedrijfstuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben? Kies dan voor tuinonderhoud verzorgd door één van onze gespecialiseerde hoveniers. U kunt bij ons terecht voor:

 • periodiek onderhoud bedrijfstuinen
 • een voorjaarsbeurt bedrijfstuin
 • het winterklaar maken van uw bedrijfstuin

De frequentie is afhankelijk van de tuin maar natuurlijk ook van uw budget. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u kunt zien in welke weken wij het onderhoud in uw tuin komen uitvoeren. Dit doen wij graag in de omgeving van Pijnacker.

Identiteit

Laat uw klanten bij aankomst gelijk een goede indruk krijgen van uw bedrijf met een prachtig aangelegde bedrijfstuin van VL Infra BV. Wilt u meer informatie over bedrijfstuinen van VL Infra BV in Pijnacker? Vraag ons vrijblijvend om advies over de aanleg, renovatie of het onderhoud. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij werken voornamelijk in de omgeving van Pijnacker.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)